Waar kom je ons tegen? 

Leefruimtes waar we feeling mee hebben

Want als we ons betrokken voelen bij de regio en locatie, zijn wij op ons vrolijkst. Daarom focussen we ons op West- en Midden Brabant, de onderkant van Zuid Holland (Rotterdam en alles daaronder) en de grote steden in Zeeland.

Moerdijk
Oosterhout
Halderberge
Breda
Gilze en Rijen
Roosendaal
Middelburg
Gebruik de pijlen om de kaart te bekijken

Wonen in Rittenburg3: Dat is waterrijk, groen en comfortabel wonen.

Rittenburg3

Middelburg

Het plan Rittenburg3 in Middelburg is opgebouwd uit vier woonblokken tussen de Grevelingenstraat en de watergang. Op deze website kunt u zich inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast geven we u graag alvast een doorkijk van het project.
www.rittenburg3.nl

De Bossche Hoeve in Bosschenhoofd

De Bossche Hoeve

Bosschenhoofd

Landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand van Bosschenhoofd. Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame en comfortabele woningen. Op De Bossche Hoeve is het heerlijk vertoeven voor jong en oud! Bekijk het project en schrijf je in! Dan houden wij je op de hoogte van alle updates.
www.debosschehoeve.nl

Het Bachmanhof

Het Bachmanhof

Breda

Vrolijk Leven heeft in samenwerking met Winters bouw & ontwikkeling Het Bachmanhof ontwikkeld. Het Bachmanhof is een fijne plek om te leven, voor mens én voor dier.
www.bachmanhof.nl

Heading

Heading

Heading